Ready primed 30x45cm diakuvasta tai 135 negasta

Kuvaus

Skannaamme dian ja/tai negatiivin digitaaliseen muotoon korkealuokkaisena Pro skannauksena. Valmistamme valitun kokoisen Ready primed valokuvasuurennoksena.

Ready primed eli näin meidän kesken Redi tulostetaan Pro kuvatulostimella suoraan ripustusvalmiille valokuvalevylle. Ripustamiseen voit käyttää mitä tahansa tarraripustusta koska Redi on hyvin kevyt.


Redi on valmis kehystettäväksi suoraan paketista. Koska Redi on vain 1.3mm vahvuinen on se helppo kehystää jopa kaikkein ohuimpiin kehyslistoihin.


Lue lisää Redistä


Alkuperäiset diakuvat ja negatiivit palautetaan suurennosten mukana tilaajalle. Digitiedosto toimitetaan tilaajalle sähköpostin linkkinä josta se on helppo ladata omalle tietokoneelle.


Lisää ostoskoriin diakuvien ja/tai negatiivien määrä. Negatiivien on oltava vähintään kahden kuvaruudun liuskoissa jotta skannaaminen on mahdollista. Sama rajoite koskee kehystämättömiä diakuvia. Kehystetty diakuva on hyvä originaali eikä sitä siis tarvitse avata. Pakkaa filmit ja lähetä alla olevaan osoitteeseen.

Saamme tiedon sähköisesti heti tilauksesi kirjauduttua jolloin jäämme odottamaan lähetystäsi.


Tilaus sisältää:

  • diakuvan / negatiivin Pro skannauksen, negatiivi 135 eli kino kokoinen, kehystetty dia voi olla myös APS, puolikino, 110 tai 126 kokoinen
  • Ready primed valokuvasuurennoksen valitussa koossa
  • Pro skannauksen 4000 dpi,
    tallennus RAW tiedostoina
  • tiedostojen toimituksen sähköpostiin
  • diakuvat, negatiivit ja suurennokset toimitamme MH pakettina noutopisteeseen


Dia- ja filmimateriaalien toimitusosoite Matkahuollon tai Postin pakettina:

Fotonetti

Utintie 131

95500 Tornio

saapumisilmoitus numeroon: 041-318 9057