ALOITA UUSI ALUX TILAUS TÄSTÄ

Tulee tilattavaksi pian.

Nyt on siroa ja kaunista. Taulu nousee seinästä noin 7mm. Valokuva on täysin matta eli se ei heijastele mistään katselukulmasta. Omalle seinälle, valokuvanäyttelyyn, julkisiin tiloihin ja hotellihuoneiden sisustamiseen. Se on täydellinen.

Alux on vain 1,1mm ohut. Taulu muodostuu ainoastaan alumiinista eli siinä ei ole häiritseviä selvästi erottuvia kerroksia. Tausta on alumiinia ja varustamme sen teräksestä valmistetulla ripustuksella.

ALUX on muista vastaavista tauluista poiketen kokonaan alumiinia. Erittäin ohut - vain 1,1mm - ja tyylikäs myös ilman kehystystä.

Tekniset tiedot

  • materiaali kokonaan alumiinia
  • tulostus Epson valokuvatulostus
  • pinta täysin matta, heijastamaton
  • ripustin terästä

Tulostamme Alux taulut yksitellen käsityönä profiloidulla valokuva-tulostimella. Taulu on täysin mattapintainen eli se ei heijastele mistään katselukulmasta. Koska kyseessä on profiloitu valokuvatulostus toistuu valkoinen valkoisena toisin kuin sublimaatiotulostimilla alumiiniin tulostetuissa tauluissa joissa vaaleat aiheet ovat alumiinin värisiä. Alux taulu kestää hyvin kastumista, kevyttä pyyhkimistä sekä kylmäsäilytystä.

Alux taulua toimitetaan kolmea kokoa. Tulostuksessa on varauduttava noin 5mm rajautumiseen jokaiselta sivulta. Alux tauluja ei voi tilata valkoisilla reunoilla eikä millään tiedostoon kuvankäsittelyssä luoduilla kehyksillä.

Toimitusaika 1-3 viikkoa työtilanteen mukaan.

Alux koot ja hinnat

  • 30x30cm 59,00€
  • 30x45cm 79,00€
  • 40x60cm 125,00€

Tarkista, että kuviesi sivusuhde täsmää taulun koon kanssa. Mikäli sinulla on epävarmuutta asian suhteen tarkista asia asiakaspalvelustamme: fotonetti@me.com

Toimitusaika 1-3 viikkoa työtilanteen mukaan. Kun suunnittelet näyttelykokonaisuutta olethan etukäteen yhteydessä asiakaspalveluumme jotta voimme hoitaa asin mahdollisimman sujuvasti.

Alux alumiinitaulu