Alux on vain 1,1mm ohut. Taulu muodostuu ainoastaan alumiinista eli siinä ei ole häiritseviä selvästi erottuvia kerroksia. Tausta on alumiinia ja varustamme sen teräksestä valmistetulla ripustuksella.

Nyt on siroa ja kaunista. Taulu nousee seinästä noin 7mm. Valokuva on täysin matta eli se ei heijastele mistään katselukulmasta. Se on täydellinen.

Toisin kuin alumiinikomposiitissa kulmat on pyöristetty kauniiksi ja turvalliseksi. Taulun viimeistely on ensiluokkaista.

Alux taulujen aihioiden maailmanlaajuinen kysyntä ylittää aihioiden valmistajan tuotantokapasiteetin minkä vuoksi emme saa taulujen aihioita toivomiamme määriä. Tämä rajoittaa Alux taulujen tuotantoa. Pahoittelemme meistä riippumatonta ongelmaa.

Aihioiden varastotilanteen näet alla olevasta koko/hinta taulukosta.

Tulostamme Alux taulut yksitellen käsityönä profiloidulla valokuva-tulostimella. Valokuva on täysin matta eli se ei heijastele mistään katselukulmasta. Koska kyseessä on profiloitu valokuva toistuu valkoinen valkoisena toisin kuin eräissä mainostulostukseen tarkoitetuilla sublimaatiotulostimilla alumiiniin tulostetuissa joissa vaaleat pinnat ovat alumiinin värisiä. Alux taulu kestää hyvin kastumista, kevyttä pyyhkimistä sekä kylmäsäilytystä.

Alux taulua toimitetaan neljää kokoa. Mikäli kuva-aihe on tarkasti rajattu on varauduttava noin 5mm rajautumiseen jokaiselta sivulta. Alux tauluja ei voi tilata valkoisilla reunoilla ja lisäksi kapeita kehysviivoja ja kapeita reunuksia kuvissa on syytä välttää eikä niiden yhden-mukaisuutta voida aina taata.

Toimitusaika 1-3 viikkoa työtilanteen mukaan.

Alux koot ja hinnat

  • 20x30cm 46,00€ 4 kpl
  • 30x30cm 59,00€ 5 kpl
  • 30x45cm 79,00€ 0 kpl
  • 50x75cm 155,00€ 5 kpl

Tilaa Vakio tilausjärjestelmästä

Tarkista, että kuviesi sivusuhde täsmää taulun koon kanssa. Mikäli sinulla on epävarmuutta asian suhteen tarkista asia asiakaspalvelustamme: fotonetti@me.com

Toimitusaika 1-3 viikkoa työtilanteen mukaan. Kun suunnittelet näyttelykokonaisuutta olethan etukäteen yhteydessä asiakaspalveluumme jotta voimme hoitaa asin mahdollisimman sujuvasti.

Alux alumiinitaulu